BALKAN OPEN 2023

Donderdagavond kwamen we aan in de stad Podgorica in Montenegro voor het 18e Balkan Open 2023. We werden hartelijk ontvangen in het Philia Hotel, dat niet ver van de nationale luchthaven ligt. Op vrijdag 15 september 2023 vond de eerste dag van het Balkan Open plaats, met wedstrijden in Duo en Show waar Nawfal, Nanoi, Seppe, Mathieu, Alyssia, Vincent en Wassim aan deelnamen.

De nieuwe regels zorgden voor enige verwarring, zelfs Coach Gino had moeite om alles bij te houden, vooral toen hij vernam dat scheidsrechters met hun tablet één techniek soms als drie verschillende technieken beoordeelden. Deze dag was onze minst succesvolle dag gezien de omstandigheden ter plaatse.

Op zaterdag waren de tot nu toe behaalde resultaten indrukwekkend: Vincent heeft 3 keer goud gewonnen, Wassim heeft twee keer goud behaald en Alyssia heeft tot nu toe één keer goud gewonnen. Op zondag, onze laatste dag op deze Balkan Open-wedstrijd, behaalden Nanoi en Nawfal de bronzen medaille in de Duo Mix U14 (Nieuwe Regels). Seppe en Mathieu presteerden nog beter in de categorie U14 Men Show en stonden bovenaan het podium met de eerste plaats. Alyssia en Vincent herhaalden dit succes in hun categorie U16 Mix Show door de gouden medaille te winnen. Nawfal en Sander hebben het zilver weten te bemachtigen in de categorie U12 Men Duo New Rules.

In totaal behaalde het team van vzw Saigen voor België 10 gouden, 4 zilveren en 2 bronzen medailles, en dit met slechts 8 duo-gamers (deelnemers). Dit werd een groot succesverhaal tijdens de Balkan Open 2023 in Montenegro.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Blog

Verwante berichten