Verslag European Cup 2024 Belgium Beveren

RANKING U18 EN U21 FIGHTING

European Cup Fighting 2024:

Op 9 maart 2024 vond de European Cup Fighting plaats in Beveren, België, georganiseerd door Saigen vzw. Het evenement trok deelnemers en supporters van over de hele wereld, die samenkwamen om te strijden in een geest van sportiviteit en competitie.

Met een indrukwekkende line-up van deelnemers werden er gedurende de dag intense gevechten geleverd in verschillende gewichtsklassen en leeftijdscategorieën. De atleten toonden hun vaardigheden, vastberadenheid en doorzettingsvermogen terwijl ze streden om de titel van Europees kampioen.

Het evenement werd gekenmerkt door spannende wedstrijden, adrenaline-pompende actie en een opwindende sfeer. De toeschouwers werden getrakteerd op hoogwaardige gevechten en zagen enkele van de beste Ju-Jitsu atleten ter wereld in actie.

Saigen vzw wil alle deelnemers, coaches, scheidsrechters en vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage aan het succes van de European Cup Fighting. Het was een dag vol sportiviteit, camaraderie en onvergetelijke momenten, en we kijken ernaar uit om volgend jaar weer een spectaculair evenement te organiseren.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de European Cup Fighting volgend jaar voor de tweede keer zal plaatsvinden op zaterdag 22 februari 2025, op dezelfde locatie in Beveren, België. Blijf op de hoogte van onze website voor updates en nieuws over toekomstige evenementen en activiteiten. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van de European Cup Fighting 2024!

RANKING U18 EN U21 DUO EN SHOW

European Cup Duo & Show 2024: Een Spectaculaire Vertoning van Vaardigheden

Op zondag 10 maart 2024 was Beveren opnieuw het toneel van een opmerkelijk evenement – de European Cup Duo & Show, georganiseerd door Saigen vzw. Dit jaar stond het evenement bol van de opwinding en vaardigheid, met deelnemers van over heel Europa die hun beste prestaties op het gebied van duo- en showtechnieken lieten zien.

De dag begon met een overvloed aan energie en anticipatie, terwijl de deelnemers zich voorbereidden op hun optredens. De tribunes waren gevuld met supporters en fans die klaar stonden om de atleten aan te moedigen.

In de Duo-competitie werden adembenemende choreografieën en perfect getimede bewegingen gepresenteerd. Elk duo bracht zijn unieke stijl en techniek naar voren, waardoor het publiek werd betoverd en geïnspireerd door hun vaardigheid en synchroniciteit.

De Show-competitie was een spektakel op zich, met indrukwekkende acrobatische manoeuvres en opwindende vechtscènes die het publiek op het puntje van hun stoel hielden. Elk optreden was een meeslepende ervaring, waarbij de atleten hun verbluffende atletische vermogens en artistieke flair toonden.

Saigen vzw was trots om dit fantastische evenement te organiseren en wil alle deelnemers feliciteren met hun prestaties. De passie en toewijding van elke deelnemer hebben deze dag tot een onvergetelijke ervaring gemaakt.

Maar het verhaal stopt hier niet. We zijn verheugd aan te kondigen dat de Duo & Show European Cup volgend jaar terugkeert voor de derde keer, op zondag 23 februari 2025, op dezelfde locatie in Beveren, België. Noteer deze datum alvast in je agenda, want het belooft opnieuw een adembenemend evenement te worden dat je niet wilt missen!

Blijf op de hoogte van al het nieuws en updates over het evenement door ons te volgen op Facebook en Instagram.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Blog

Verwante berichten