MAAND VAN DE SPORTCLUB CAMPAGNE VAN SPORT VLAANDEREN, SAIGEN NEEMT OOK DEEL!

Ontdek en Beweeg: Doe Mee aan de Maand van de Sportclub Campagne!

De zomerzon maakt langzaamaan plaats voor de warme tinten van de herfst, en dat betekent dat de “Maand van de Sportclub Campagne” van Sport Vlaanderen weer in volle gang is! Als trotse deelnemer nodigt Saigen vzw jullie uit om deel te nemen aan deze geweldige gelegenheid om in beweging te komen, nieuwe vrienden te maken en je passie voor sport te ontdekken.

Wat is de Maand van de Sportclub Campagne?

De “Maand van de Sportclub Campagne” is een initiatief van Sport Vlaanderen, dat jaarlijks sportclubs en verenigingen de kans biedt om hun deuren te openen voor iedereen die geïnteresseerd is in sport en beweging. Het doel is simpel maar krachtig: mensen de mogelijkheid geven om verschillende sporten uit te proberen, nieuwe activiteiten te ontdekken en de voordelen van een actieve levensstijl te ervaren.

Gratis Lessen bij Saigen vzw

Bij Saigen vzw geloven we in de kracht van beweging en gemeenschap. Daarom zijn we verheugd om onze deuren wijd open te zetten voor de Maand van de Sportclub Campagne. Gedurende de hele maand september bieden we gratis lessen aan voor Niet-leden van onze vzw. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of nieuw bent in de wereld van Ju-Jitsu en Tai-Jutsu, we heten je van harte welkom om deel te nemen aan onze trainingen en je vaardigheden te ontwikkelen.

Vriendjesdag op Zaterdag 23 september 2023

En dat is niet alles! Op zaterdag 23 september 2023 organiseren we bij Saigen vzw een speciale “Vriendjesdag”. Deze dag draait helemaal om het delen van sportieve ervaringen met vrienden, familie en collega’s. Van 10:00 tot 12:00 uur ben je van harte welkom om samen met je vriendjes mee te sporten op onze matten. Het is de perfecte kans om je vrienden kennis te laten maken met de energieke wereld van Tai-Jutsu en Ju-Jitsu.

Geniet van een Verzorgd Ontbijt

Terwijl de trainingen bezig zijn, heeft de Ouderraad Commissie van Saigen vzw een speciale traktatie voorbereid. Tegelijkertijd met de vriendjesdag zal er een heerlijk ontbijt worden geserveerd in de Vip-ruimte van Asterix AVO, naast onze puzzelmattenhal. Het is een geweldige gelegenheid om bij te praten, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van een gezellige sfeer, info volgt.

Hoe Doe Je Mee?

Het is simpel! Schrijf je in voor de gratis lessen in september en noteer de datum van onze “Vriendjesdag” in je agenda. Breng je vrienden, familie en collega’s mee en deel de opwinding van het sporten bij Saigen vzw. Blijf op de hoogte van verdere informatie door ons te volgen op onze sociale media kanalen en onze website.

Doe mee aan de Maand van de Sportclub Campagne en ontdek een wereld van beweging, vriendschap en gezondheid bij Saigen vzw. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te genieten van sportieve avonturen!

Met sportieve groet,

Kyoshi Gino en het Saigen Team

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Blog

Verwante berichten